Den offentlige sygesikring

Klinikken råder over 2 ydernumre og arbejder derfor under den offentlige sygesikring, hvilket vil sige, at du som patient får ca. 40 % af behandlingsudgiften dækket af den offentlige sygesikring, såfremt du har fået en henvisning fra din egen praktiserende læge.
Typisk vil din læge have anbefalet at du skal til en fysioterapeut med dit problem, hvorefter lægen vil lægge en henvisning op på "henvisningshotellet", som er en online tjeneste hvor alle fysioterapeuter, med ydernumre, kan hente henvisninger på borgere der er henvist til fysioterapi. Det betyder at du som patient har frit valg hvor du vil gå til fysioterapeut henne, Skagen, Brædstrup, Amager eller Rønne, det er dit valg.
Når du ringer og bestiller en tid hos os, vil vi altid bede om dit fulde cpr-nummer, da det er det vi bruger til at identificere og hente din henvisning fra "henvisningshotellet" med.
OBS: Det er dig, der er ansvarlig for at sikre, at der foreligger en gyldig henvisning, som gælder fra og med den dag du har fået en tid til behandling/undersøgelse. Foreligger henvisningen ikke korrekt, er vi nødsaget til at opkræve honorar for konsultationen svarende til prisen for konsultation uden tilskud fra den offentlige sygesikring.

Priser med henvisning fra egen læge

Første konsultation: 266,72 kr.
Normal behandling: 168,32 kr.
Kort behandling: 112,22 kr.
Opfølgende træningsterapi: 56,11 kr.
Holdtræning: 112,22 kr.
Udeblivelse: 160,00 kr.

(Priserne er gældende fra 1. oktober 2016)

sygeskringen “danmark”

Klinikken har aftale med sygesikringen "danmark", dvs. hvis du er medlem af sygesikringen "danmark, får du tilskud til din egenbetaling til fysioterapi hos os. Når du har betalt regningen hos os eller via din netbank, så vil vi automatisk overføre oplysningerne til "danmark". Du behøver derfor ikke sende regninger fra os til "danmark".

Tilskud fra “danmark”

Første konsultation: 133 kr.
Normal behandling: 88 kr.
Kort behandling: 59 kr.
Opfølgende træningsterapi: 30 kr.
Holdtræning: 59 kr.

Fysioterapi uden for den offentlige sygesikring

Du vil altid være velkommen i klinikken, også selvom du ikke har en henvisning fra din egen læge.
BEMÆRK: sygeforsikring "danmark" indførte 1. januar 2016, at man ikke længere behøver en lægehenvisning til fysioterapi for at få tilskud fra "danmark".

Priser uden henvisning fra egen læge

Første konsultation: 435 kr.
Normal behandling: 275 kr.
Kort behandling: 190 kr.
Opfølgende træningsterapi: 95 kr.
Holdtræning: 185 kr.
Udeblivelse: 160,00 kr.

Osteopati

Klinikken tilbyder undersøgelse og behandling af 5. års osteopatstuderende Nicolaj Clemmensen. Hverken den offentlige sygesikring eller "danmark giver tilskud til osteopati.

Priser osteopati

Osteopati 1. konsultation: 450 kr.
Osteopati opfølgende konsultation: 350 kr.

Akupunktur

Klinikken tilbyder akupunkturbehandling, enten som enkeltstående behandling eller som tillæg til fysioterapeutisk eller osteopatisk behandling. Hverken den offentlige sygesikring eller "danmark giver tilskud til akupunktur.

Priser akupunktur

Akupunktur 1. konsultation: 274,47 kr.
Akupunktur opfølgende konsultation: 166,60 kr.
Akupunktur tillæg til anden behandling: 75 kr.

Massage

Klinikken tilbyder følgende typer af massage:

Priser massage

Massage, ben 250,00
Massage, øvre ryg, nakke, arme 250,00
Massage, ryg, nakke, lænd 250,00
Massage, helkrops 450,00

Diverse salg

Vi sælger diverse træningsredskaber, tape, bolde mm.

Salg

Orange ball-stick bolde: 75 kr./stk
1 rulle kinesiotape: 130 kr.
Rygbælter: ring for pris.

Vi forhandler også hovedpuder fra www.columna-med.dk, du kan komme og låne en med hjem for at se om det er noget for dig. Helt gratis og uforpligtende!