Hvor hurtigt virker akupunktur?

Hvis du prøver akupunktur vil du opleve en virkning allerede efter den første behandling. Meningen med akupunktur er at aktivere kroppens egen genopbygningskraft. Derfor kan man godt opleve en følelse af, at ens smerter blusser op umiddelbart efter en behandling. Dette er kroppens naturlige måde at reagere på, og du skal derfor ikke lade dig afskrække og opgive behandlingen på grund af det. Smerterne går hurtigt over igen og allerede ved næste behandling, vil du opleve en svagere opblussen.

Hvor længe virker akupunktur?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor længe akupunkturen virker. Dette afhænger i høj grad af, hvor godt vedkommende passer på sin krop efterfølgende. Det er afgørende for virkningen, at du som person kan finde ro både under og efter selve behandlingen. I det akupunktur har til formål at give kroppen mulighed for at reparere sig selv, er det afgørende, at man giver kroppen den nødvendige ro til at genfinde en balance. Gør man ikke det, vil det få en negativ effekt på helingsprocessen og dermed vil smerterne komme tilbage.

Hvem kan have gavn af akupunktur

Akupunktur kan være den rette løsning for dig, der oplever spændinger og smerter i dine led og muskler. Det er en yderst mild behandlingsform, som derfor egner sig til mennesker i alle aldre. Ydermere kan behandlingen tilpasses således, at den passer din individuelle problemstilling.

Hos Brædstrup Klinik for Fysioterapi og Osteopati anvender vi ofte akupunktur som en del af et behandlingsforløb. Vi har gode erfaringer med, at kombinere massage og akupunktur for således at genvinde kroppens naturlige bevægelighed.

Kontakt os

Hvis du gerne vil have en funktionsdygtig krop uden smerter, så kan du med fordel overveje at benytte dig af akupunktur. Hvis du ønsker at vide mere om akupunktur som behandlingsform, inden du træffer dit valg, så er du meget velkommen til at kontakte os enten via mail eller telefonisk.

Udgivet i Viden om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *