Hold i ryggen mellem skulderbladene

Der kan være mange årsager til at folk får hold i ryggen eller oplever smerter mellem skulderbladene. Det kan skyldes alt lige fra myoser og muskelspændinger til slidforandringer og slag.

Hvis du oplever smerter i ryggen mellem skulderbladene, er det en rigtig god ide at søge hjælp hos en professionel fysioterapeut. På den måde kan du få fastlagt årsagen bag og være sikker på at få den rette behandlingsform.

Behandling af smerter mellem skulderbladene

Hos Brædstrup Klinik for Fysioterapi og Osteopati har vi grundig erfaring med at diagnosticere og behandle klienter med smerter mellem skulderbladene. Vi kan hjælpe dig med gener relateret til slidforandringer, uspecifikke rygsmerter, muskelspændinger, sportsskader osv.

Afhængig af diagnosen kan vi skræddersy et behandlingsforløb, som passer til dig. Vi kan blandt andet tilbyde en bløddelsbehandling af dine muskler, sener m.m., hvilket sker i form af en grundig massage. Ydermere kan vi udføre akupunkturbehandlinger og instruere dig i relevante og effektive træningsøvelser, som kan afhjælpe problemet.

Hvad kan du selv gøre?

Det er altid en god ide at henvende sig til en autoriseret fysioterapeut for at få fastlagt årsagen til dit problem. Vi har nemlig mulighed for at be- eller afkræfte om dine smerte blot skyldes biomekaniske årsager, eller om der er noget andet, mere alvorligt, som forårsager dine symptomer.

Hvis årsagen er biomekanisk, kan du ofte reducere akutte smerter med is-behandling og smertestillende. Udover det, bør du begrænse aktiviteter, som udløser smerten.

Er smerten vedvarende bør problemet afhjælpes med målrettede træningsøvelser. I den forbindelse kan vi være behjælpelige med at udarbejde et skræddersyet træningsprogram til dig. Du kan med fordel benytte dig af vores træningsrum, hvor du har mulighed for at træne under supervision af en af vores professionelle fysioterapeuter.

Kontakt os

Hvis du vil have de rette værktøjer til at afhjælpe din smerte i ryggen, kan du med fordel kontakte os. Vi står altid klar med effektiv behandling, som kan give dig den fulde bevægelsesfrihed tilbage.

Udgivet i Viden om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *