Fysioterapeut nær Ry med klinik i Brædstrup

Kroppen udsættes for store belastninger, mange arbejdsopgaver og ikke mindst mange bevægelser hver eneste dag. Derfor oplever mange mennesker med tiden at pådrage sig skader eller udvikle skavanker.

I sådanne tilfælde er det af afgørende betydning hurtigt at kunne komme i kontakt med en dygtig fysioterapeut, hvor der er hjælp at hente til at opnå den optimale behandling.

Hos Brædstrup Klinik for Fysioterapi finder du netop en fysioterapeut tæt på Ry, hvor vi brænder for at gøre en forskel i menneskers liv. Vi er et team af tre uddannede fysioterapeuter, en massør og en klinikassistent, som alle arbejder tæt sammen om at hjælpe alle typer af mennesker i klinikken i Brædstrup.

Vi tilbyder

Som fysioterapeut ikke langt fra Ry i Brædstrup tilbyder vi behandling udført af autoriserede fysioterapeuter i klinikken. Fysioterapi er vores primære arbejdsområde, men i tillæg til denne behandlingsform tilbyder vi også osteopati, akupunktur og massage.

At vi tilbyder denne række af forskellige behandlingsformer, giver os mulighed for at finde den absolut bedste behandling til klienter med alle typer af behov. Af erfaring ved vi, at den bedste behandling i mange tilfælde opnås ved at kombinere metoderne fra de forskellige behandlingstyper.

Derfor lægger vi som fysioterapeutisk klinik tæt på Ry vægt på at indlede enhver behandling med en grundlæggende undersøgelse for herefter at vurdere, hvilken behandlingsform der egner sig bedst i det enkelte tilfælde.

Alle vores behandlinger er kendetegnede ved at have et højt fagligt niveau, og vi gør en stor indsats for hele tiden at opdatere vores viden ved løbende at deltage i kurser. Dette gør os i stand til at give den bedst mulige behandling til alle mennesker.

Kontakt din fysioterapeut i Brædstrup nær Ry

Har du behov for en dygtig fysioterapeut i nærheden af Ry, eller kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for behandling i vores klinik, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du har mulighed for at ringe og tale med vores sekretær på tlf. 75 75 30 77 mandag til onsdag og fredag i tidsrummet 8-11:30. Du kan også vælge at skrive en mail til adressen fys-klinikken@hotmail.com.

Vores klinik er beliggende på adressen Søgade 52B, 8740 Brædstrup.

Vi har åbent alle hverdage og glæder os til at hjælpe dig i klinikken.

Find vej til klinikken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *