Brædstrup Klinik for Fysioterapi – din fysioterapeut nær Nørre Snede

Leder du efter en fysioterapeut i nærheden af Nørre Snede? Og lægger du vægt på høj faglighed og løsningsorienteret behandling? Så er Brædstrup Klinik for Fysioterapi et oplagt valg for dig.

I vores klinik i Brædstrup kan du modtage behandling af vores tre dygtige fysioterapeuter og ene massør, og du vil blive taget godt imod af vores venlige sekretær.

Vores behandlinger

Når du kommer til os – hvad enten du er blevet henvist af egen læge eller kommer af dig selv – vil din behandling hos os starte ud med en grundlæggende undersøgelse, der skal gøre det klart, hvad årsagerne er til dit specifikke problem.

På denne baggrund planlægger vi et individuelt tilrettelagt behandlingsforløb. Vores behandlinger spænder bredt, idet vi tilbyder alt fra fysioterapi og osteopati til akupunktur og massage, og hos os har du således mulighed for at få behandling af en fysioterapeut ikke langt fra Nørre Snede, hvor de forskellige behandlinger arbejder sammen om at give dig et effektfuldt behandlingsforløb.

Mange af de personer, vi behandler i klinikken, har problemer i bevægeapparatet, smerter i nakke, ryg eller lænd, stive og spændte muskler eller andre muskulære problematikker, der hæmmer den enkeltes hverdag og livskvalitet. Gennem massage, træning og specifikke øvelser hjælper vi mennesker med et utal af forskellige lidelser med at reducere smerter og øge kroppens funktioner, og som fysioterapeut nær Nørre Snede tilbyder vi desuden genoptræning af eksempelvis knæ, ryg eller skulder.

Faciliteter hos fysioterapeut i Brædstrup tæt på Nørre Snede

Hos Brædstrup Klinik for Fysioterapi har vi tre lukkede behandlingsrum og et genoptræningsrummet.

Når du får behandling af en fysioterapeut i vores klinik nær Nørre Snede, foregår behandlingen typisk både i de enkelte behandlingsrum, hvor der gives professionel massage, og i genoptræningsrummet, hvor du kan blive instrueret i øvelser, der kan hjælpe dig på vej til betydeligt færre fysiologiske problemer.

Kontakt os

Har du specifikke spørgsmål til behandlinger, klinikken eller personalet, eller ønsker du at bestille en tid til behandling, er du velkommen til at kontakte os i klinikken på telefon 75 75 30 77 eller pr. mail på fys-klinikken@hotmail.com.

Vores klinik ligger i Brædstrup på Søgade 52B, 8740, og her glæder vi os til at hjælpe dig med at finde den behandling, der kan løse netop dit problem.

Find vej til klinikken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *