Få massage ikke langt fra Ry

Spændte muskler, ømme punkter og trætte kropsdele – problematikker, som mange mennesker enten lever med eller oplever fra tid til anden.

Hos Brædstrup Klinik for Fysioterapi tilbyder vi massage tæt på Ry for dig, som har behov for massage af hele eller dele af kroppen. Vi kan således hjælpe dig med at komme kropslige smerter til livs gennem massage, hvilket vil bidrage til forbedret funktionsdygtighed og en markant mere smertefri hverdag.

Hvem er vi?

Vores team består af tre uddannede fysioterapeuter, en massør og en klinikassistent.

I klinikken lægger vi stor vægt på et godt og solidt samarbejde alle medarbejdere imellem. Derfor vil du ved fremmøde til massage tæt på Ry ikke alene møde Mette Møhlenberg – vores massage-terapeut – men også husets fysioterapeuter, som arbejder tæt sammen i behandlingen af klienter.

Den grundlæggende vision i vores arbejde er at hjælpe alle typer af klienter med at få en mere funktionsdygtig krop uden smerter, og dette opnår vi bedst ved at kombinere de behandlinger, som vores medarbejdere hver især er specialister i.

Få effektfuld massage i Brædstrup nær Ry

I vores bestræbelser på at hjælpe dig med at få en krop fri fra smerter, spændinger og ikke mindst ømhed, arbejder vi med udgangspunkt i en kombination af forskellige behandlingsformer.

Dette betyder, at din massage vil starte ud med en grundig undersøgelse af en af vores dygtige fysioterapeuter, som herudfra vil skræddersy det bedste behandlingsforløb til dig. Altså giver vi hos Brædstrup Klinik for fysioterapi dig de absolut bedste muligheder for at få netop den behandling, der skal til, for hurtigt og effektivt at behandle dine fysiologiske problemer.

På denne måde kan du vide dig sikker på, at du med massage i vores klinik tæt på Ry får en effektfuld behandling, der er skræddersyet til dig.

Få professionel massage – kontakt os

Hvis du søger professionel og resultatorienteret massage tæt på Ry, står vi klar til at hjælpe dig.

Vores klinik finder du på adressen Søgade 52B, 8740 Brændstrup, hvor der er åbent mandag til fredag fra kl. 8.

Har du interesse i at høre mere om vores behandling med massage eller bestille en tid, kan det ske på telefon 75 75 30 77, hvor vores sekretær sidder klar til at tage telefonen mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 8-11:30. Foretrækker du at skrive en mail, kan dette gøres til fys-klinikken@hotmail.com.

Du er velkommen til at kontakte os og vi glæder os til at høre fra dig!

Find vej til klinikken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *